Kompetencer

Et godt førstehåndsindtryk, når man ankommer til en forretning, virksomhed eller anden ejendom, danner grundlag for ens opfattelse af stedet. Anlægsgartner Sparvath sørger for, at jeres udearealer altid er velpassede, så kunder, gæster, medarbejdere samt brugere af området, får et positivt indtryk.

Vi udfører alle former for vedligeholdelse, herunder græsklipning, beskæring af buske og træer, hækklipning, ejendomsservice og renholdelse af bede og belægninger. Vi søger altid at yde den optimale service på baggrund af et grundigt forarbejde. Det betyder, at du som kunde nøjagtigt ved, hvilke aftaler, der er indgået, og på den baggrund udarbejder vi en vedligeholdelseskontrakt.

Vi udarbejder gerne et forslag til vedligeholdelse af jeres udearealer.

Anlæg af din drømmehave

Ny terrasse

LAR – Lokal afledning af regnvand

Belægning

Haveservice

Kirker

Ejendomsservice

Stensætning

Trapper

Til gavn for private

Udover at holde din græsplæne, både hvis der skal sås en nye eller den bare skal klippes. Tager vi os også af dine træer, klipper hække, renholder bedene, så du kan bruge tiden på at nyde din have.

Har du planer om at ændrer din have, kan vi rådgive og hjælpe med at lave en havetegning samt en beplantningsplan for din nye have. Vi tager hensyn til afledning af regnvand, både fra belægninger og fra tagfladen. Har du en drøm om en ny terrasse har vores medarbejdere erfaring med alle materialer som betonfliser, tegl, sandsten eller granit, alt efter hvad der passer til dit hus og have.

Som et speciale kan vi lave stensætninger, hvor vores erfarne medarbejdere arbejder efter de gamle traditioner, det giver en anderledes og hyggelig atmosfære i haven.

Du kan rekvirere vores kompetencer

Overalt på Fyn – bor du et andet sted hører vi gerne fra dig om din opgave, vi er ret fleksible. Vi rådgiver gerne om projekter for virksomheder, kirker, boligforeninger og private, så ring på tlf. 65 96 21 26 og få et uforpligtende tilbud.

Går du også med grønne drømme?

Kontakt os lige her