Profil

Historie

Anlægsgartner Sparvath blev etableret den 1. januar 2005 af Morten Sparvath efter flere års glidende generationsskifte med Anlægsgartner Bent A. Knudsen, Fangel.

Bent A. Knudsen grundlagde firmaet 24/8-71 i Fangel. Den nuværende ejer, Morten Sparvath, startede i lære hos Bent A. Knudsen den 1. august 1999 og blev udlært på Selandia i Slagelse den 31. maj 2003.

Den 1. januar 2015 overtog Morten Sparvath Midtfyns Ejendomsservice, som indtil da var drevet af Lisbeth & Knud Karstensen.
Anlægsgartner Sparvath har i dag 16-18 medarbejdere ansat, alt efter sæson. Medarbejderne er en kombination af faglærte anlægsgartnere og lærlinge.

Morten Sparvath har siddet i bestyrelses i Brancheforeningen Danske Anlægsgartnere – Fyns kredsen, samt i det Lokale Uddannelses Udvalg på Anlægsgartnerlinjen på erhvervsskolen Selandia i Slagelse.

Skuemester på erhvervsskolen Selandia i Slagelse siden 2006.

Vision

Vores vision er at være en aktør på anlægsgartnermarkedet, der er i betragtning til opgaver, hvor der kræves meget høj kvalitet, uanset geografisk beliggenhed. Vi vil hele tiden udforske nye arbejdsområder og være på forkant med udviklingen.

Anlægsgartner Sparvath er en faglig stærk og erfaren virksomhed, som udfører både nyanlæg, vedligeholdelse samt ejendomsservice. For os er det altid en tillidserklæring, når vi vælges til at realisere eller vedligeholde et projekt. Vi sørger for et tæt og godt samarbejde samt en god dialog gennem hele projektet. Vi yder kvalitetsarbejde til aftalt tid og til konkurrencedygtige priser.

Vi anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer året rundt hos private, foreninger, virksomheder samt offentlige institutioner. Vi er desuden specialister i stensætning.

Vores team

Anlægsgartner Sparvaths team består af motiverede og fagligt dygtige medarbejdere.
Vi er en virksomhed, der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, således at vores medarbejdere har de bedste forudsætninger for at møde veloplagte op hos vores kunder.

Geografi

Anlægsgartner Sparvath udfører opgaver på hele Fyn.

Kontakt

Hvis du har brug for professionel hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 65 96 21 26 for et uforpligtende tilbud.

Går du også med grønne drømme?

Kontakt os lige her