Trapper i granit, sten og betonelementer

Hos Sparvath anlægsgartnere har vi gode erfaringer med at lave trapper i granit Odense. En trappe i granit, kan være bred eller smal alt efter hvilken effekt den skal give sammen med hus og have. En flot anlagt trappe kan virkelig give en ejendom et boost og gøre den unik på en god måde. Dette gælder for både private hjem og virksomheder – trapper i granit er bare flotte.

Trappen – mange muligheder

Der findes både lyse og mørke granitsten som giver hver deres flotte resultater. Du kan se eksempler på begge i vores galleri. Der er også mulighed for at kombinere granit og chaussésten, eller få belagt en kedelig betontrappe med granit plader/fliser.

Formen på din trappe

Trapper kan være firkantede, runde eller rektangulære – kun din fantasi sætter grænser. Alt efter hældningen på din grund sørger vi for at vandet løber af din trappe, så du ikke skal gå i vandpytter hele vejen op eller ned.

Hælder din grund meget, kan en støttemur komme på tale, da den vil holde på jorden omkring trappen og sørge for den bliver stående, selv ved skybrud eller kraftig regn. Det er naturligvis noget vi rådgiver dig om, så du får en trappe der kan holde i rigtig mange år.

Anden belægning

Har du, som privat eller virksomhed, planer om at få lagt stier i sten til og fra din trappe, eller skal trappen lede ned til indkørslen/hovedindgangen. Så kan vi hos anlægsgartner Sparvath rådgive og vejlede dig om disse projekter og udfører dem med vægt på kvalitet og holdbarhed.

Kontakt os

Vi udfører opgaver i Odense og på resten af Fyn for både private og virksomheder. Har du et projekt på trapperne, så kontakt os for rådgivning og et godt tilbud, på tlf. 65 96 21 26, vi kigger gerne forbi. Trapper i granit odense – holder næsten for evigt og bliver flottere med tiden.

Går du også med grønne drømme?

Kontakt os lige her